1. Hur hade du tänkt att bli president?
Genom ett demokratiskt val. Fusk är uteslutet. Allians med andra partier är inte en omöjlighet, jag tänker inte porta något parti ifrån att hjälpa oss i våra, SPPs, frågor, men kommer däremot inte hjälpa någon med frågor som inte speglar våra egna mål.

2.Varför vill du bli president?
Jag vill bli president, inte bara för att jag vet att jag skulle klara av ansvaret utan för att jag kan bidraga med någonting.
En president skall vara karismatisk och inte minst omtyckt. Jag kan utge mig för att vara karismatisk och kanske även omtyckt då SPP fick x antal röster, över medlemmar antalet, i valet 5 april.


3. Vad kommer du göra för Sveriges bästa?
SPPs mål är att reformera eSverige Diplomatiskt och finslipa kanterna som vår käre Valnad så fint har byggt. Om man vill vara mer precis så vill vi förbättre relationerna med Europas länder och lyfta eSveriges popularitet och status i eEuropa genom att ses i internationella sammanhang. Vi skulle också göra det lilla som är kvar av Skandinavien; Norge, Sverige och Danmark, blå. Detta har debatterats förut och Norrmännen har lika tjurigt svarat nej på den frågan. Det är stoltheten som talar inte landets bästa. eNorge behöver en starkare position och medborgare lika mycket som vi, eSverige, behöver koppling till alla våra regioner och enighet.

4.Om du blir president var har du då för planer om striderna för allierade och Sverige?
Först och främst så skulle jag vilja råda ePolen och eSpanien att dämpa utbredningen av deras imperium i västra Europa, för att det skapar obalans korrupt.(och deras färg på kartan är oerhört gräslig.) Istället skulle jag råda dem att spridda ut sig i öst och på Balkan. Länge har dessa små staters enorma mängd medborgare/multies orsakat mycket problem för övriga eEuropa.

5. Har du något mer du vill tillägga?
Förövrigt är mitt mål att ta bort ordet Hail/Heil ur eRepubliks lista över tillåtna ord. Även få folk att sluta tro att de representerar landet när de skriver en kommentar i en internationell tidning. "Good reading! Greetings from Sweden" etc.Lämna ett svar.