1. Var tycker du om Swedish Deffense Post?
Jag har inte hunnit bilda mig en uppfattning om Swedish Deffense Post ännu. Jag tycker artiklarna fyller ett syfte men samtidigt tycker jag att många av artiklarna släpps halvfärdiga. Har man sagt A … säga B … och där tycker jag SDP har möjlighet att förbättras.

2. Hur har du lyckats att ha så många företag?
Jag har sakta men säkert byggt upp min förmögenhet. Det är ingenting som gått fort utan genom att hela tiden vara snål. Inte strida med vapen och genom att slösa så lite som möjligt (inget guld på boosters här inte!) har gjort mig rik. Mestadels har jag inte gjort mycket mer än så.

Just nu består min förmögenhet av (6 st Q5 företag) och för tillfället jobbar jag på att fylla upp med  råvaruföretag tills jag har 35 företag. Admin hade rea på uppgraderingar för ett tag sedan och jag sålde alla mina råvaruföretag för att få in guld, som jag sedan använde till att uppgradera och starta nya företag. Före uppdateringen hade jag bara (4st Q5 företag) - eftersom jag bara kan dra in 10g/dag dröjer det en månad innan jag fått ihop 35 företag igen.

3. Hur har du lyckats hänga kvar så länge?
Om mig...Jag har överlevt genom att pröva alla varianter.
Jag har varit oseriös: Trollat och deltagit i politiska kupper...
Jag har varit aktiv inom militären och stridit, tankat. Även varit Plutonsbefäl under den tid då plutonerna var aktiva...
Jag har prövat lyckan som Finansminister och Riksbankschef...
...men mestadels har jag tvåklickat. Det är det överlägset bästa sättet att bli bra i längden. Erepublik är inget spel du blir bra i på några veckor utan det krävs mycket mer tålamod än så. Istället för att ge upp och lämna spelet helt har jag alltid sett till att logga in varje dag och jobba, träna.

4. Vad tycker du kan förbättras i eSverige och på vilket sätt?
Det senaste halvåret har jag känt att eSverige har tappat kraft. Förr i tiden var forumet (.se) mycket mer livat och ny diskussioner dök upp hela tiden. Partierna tävlade om vilka som kunde vara mest aktiva och locka till sig nya medlemmar.

Men den tiden är förbi, det är en ny era och en ny omgång personer som leder eSverige frammåt nu. Det går inte att blicka bakåt och tycka det var hur bra som helst. Det hjälper inte ett dugg.

Jag är tyvärr ganska pessimistisk gällande eSveriges utveckling just nu utan sätter istället hoppet till den nya ekonomimodulen, nya råvaror och till den nya alliansen ONE. Det behövs mer krigande för att aktivera befolkningen men problemet är att vi är så pass små att vi blir mosade om vi försöker göra något ensamma. 

5. Du som har varit med länge, vad tycker du om alla ändringar?
Jag tycker att alla nya ändringar har gjort spelet mer intressant. Stridspoäng per minut där det gäller att komma upp i 1800 poäng för att vinna en delstrid. Work As Manager och att man kan äta 300 health/dag = jobba i 30 företag, 35 med Q5 hus. "unified inventory". Betala lokal valuta istället för att använda moving tickets. Förutom det military units. Just nu fyller de ingen funktion men det ska bli intressant att se vad admin hittar på för användning av dem.

Spreadingen som försvann och valutakurser som rasar. Nuförtiden kan du inte få in mer än 10g/dag till din citizen oavsett hur du försöker (om du inte köper guld av admin)...
…Allt detta tillsammans gör att jag väntar med spänning på den nya ekonomimodulen!

...Jag väntar med spänning på ett uttalande angående dag 1255. Just nu är inventoryn "unlimited" men det kommer begränsas till 1000 units!??!?! - dag 1255. Det är på tok för lite och admin kommer antagligen att göra någonting åt det men hittills vet vi inte vad.

6. Om du fick en miljon sek, vad skulle du då göra med pengarna? (På erepublik)
Ingen aning. Jag vet inte vad jag skulle göra med så mycket SEK.Lämna ett svar.