Intervju med Julius Mann

1. Var tycker du om Swedish Deffense Post?
Tycker det ser bättre och bättre ut, absolut! Ett stort plus är länkarna till erep.se och liknande längst ner. Borde vara ett tvång på alla artiklar att det finns länkar till forumet/Irc längst ner, ;).

2. Var tycker du om urikespolitiken?
Utrikespolitiken är väldigt intressant och tar en stor del just nu. Men inrikes, var det. Jo, personligen tycker jag det är ganska tråkigt, inga spännande debatter eller diskussioner och inte heller några roliga förslag. Se bara hur inaktiv riksdagen är. Men jag antar att detta beror på admins ständiga förändringar vilket leder till att man knappt hunnit börja tänka på ett nytt projekt innan dem har ändrat förutsättningarna.
Vi behöver en rejäl motpol inom eSvensk politik, eller iallfall något som sätter igång de lata politikerna.

3. Hur kan Sverige bli bättre? (Dina årsskiter)
Hmm, det är en stor fråga. Men ett bredare samhällsengagemang med aktiviteter osv. Rollspelande, fler tävlingar eller saker som engagerar spelare helt enkelt. Både militärt och socialt. Sedan behövs grundsynen inom eSverige ändras, nybörjare bör vara mycket mer prioriterade för det är hela eSveriges framtid både som krigsmakt och som community.
Det är en grymt svår fråga, men det sammanfattar väl någorlunda vad jag tycker.


4. Sedan hur länge har du spelat eRepublik?
Jag har spelat sen januari, förra året, vilket inte är så länge egentligen. Var dock inte särskilt aktiv förrän efter sommaren då jag drog igång och skrev artiklar och drog igång FHD. Vilket har lett till där jag är just nu :).

5. Du som har varit med länge, vad tycker du om alla ändringar?
De nuvarande förändringarna är väldigt intressanta. Plötsligt blev alla spelare företagare och kooperativ försvårades, vilket ledde till att mycket vänsterpolitik blev inaktuell. Men jag kan tycker det är helt okej faktiskt, och förstår inte alla som orkar klaga efter varje förändring.

6. Om du fick en miljon sek, vad skulle du då göra med pengarna? (På erepublik)
Jag hade nog sålt det för IRL-pengar, hehe. Det är ju faktiskt ganska mycket pengar. Men om jag var tvungen att använda ingame så skulle jag donera till nybörjare och eSvenska staten. Lägga lite på mig själv också, såklart.Leave a Reply.