Lyssna gärna på Musik
Du kan välja och pausa om du inte uppskattar låten och det kommer en ny låt varannan vecka...

Intervju med Lonestar och Quickteck

Picture
Intervju med Quickteck


Hur gick det till när du gick med i Erepublik?
Jag kommer faktiskt inte helt ihåg hur det gick till när jag startade med eRep, men jag tror att det var någon av mina vänner som fick mig in i det Varför gick du med i Partiet?
Jag är medlem av Partiet och sitter som Talman i Riksdagen för Partiet, men tillbaks till frågan  Så gick jag med i Partiet för att jag tyckte det verkade vara ett bra partiet och jag kände mig välkommen där  Jag kände även att jag skulle kunna få en bra framtid där och så hoppades jag på att jag kunde få ett stort stöd av mina parti medlemmar.Vad är meningen med din militära grupp?
Meningen med gruppen är att samla alla Skåningar och slåss tillsammans och öka gemenskapen  Men eftersom Military Units inte har någon speciell funktion just nu så är det mest för gemenskapen  Men vi har ju även en ledning och där är det jag som sitter som plutonsbefäl och intyala sitter som vice plutonsbefäl.Hur ser du på Sverige?
Min syn på eSverige handlar mest om Försvarsmakten då det är det som jag brinner för, där jag även sitter med inom ledningen och är Plutonsbefäl för Rekryterna.
Nu kommer det en tuff period för eSverige, vi kommer att få en ny president imorgon och det kanske är ett svårt val för många, men jag kan inte säga mer än att rösta rätt !Vad är bra med Sverige?
Det som jag tycker är bäst med eSverige är militären som jag pratade lite om på föregående fråga Vad är dåligt med Sverige?
Tycker inte direkt att något är dåligt, men det som är mindre bra det är nog att vi behöver byta president efter Valnads 6 månader, vill tacka Valnad för 6 grymma mandat och för allt ditt jobb som du lagt ner på eSverige.Har du något annat att tillägga?
Nej jag tror faktiskt inte det, men tack för att ni ville intervjua mig och om ni har fler frågor så finns jag här eller på IRC 

Reporter: AOE3TAD'

Intervju med Lonestar1. Vad kommer du bidra med för att få Kina ur Sverige?
Vi organiserar just nu upp Försvarsmakten för att få den effektivare, min Försvarsminister Bic leder det arbetet och det går grymt bra! Jag har även haft personlig kontakt med nästan samtliga ledare och Presidenter inom ONE (Kina prioriterade jag och tog upp det direkt) och vi har inte bara blivit lovad hjälp utan även stöd med tankning om det behövs. Jag har även varit i kontakt med Kina och deras ledare.2. Kommer du att bygga mer Sjukhus och försvarssystem?
Eftersom både Sjukhus och Försvarssystem kommer att tas bort av admin ser jag ingen anledning till att slösa skatterpengar på att bygga sådana. Då ser jag hellre att Försvarsmakten och Utbildningsverket får mer pengar för mat och vapen.3. Vilket land är nästa mål? Ryssland?
Först och främst ska vi kasta ut Kina ur Sverige, vart vi vandrar sedan får bli ett problem vi som land beslutar om när vi väl är där. Kina är ett starkt land med många allierade och drömmer man sig bort till avlägsna krig är det lätt att man tappar fokus och riskerar att förlora de man utkämpar just nu.

Reporter: AbsoluteXP